Moottorikelkkasafari
Etelä-Suomessa,
Päijät-Hämeessä!

Moottorikelkkasafarit

+358 3 766 6330

  • Perhesafari (20km)

    • Kesto: 1,5 tuntia
    • Hinta: 160€ (1hlö / kelkka) ja 195€ (2hlö / kelkka)
  • Harjusafari (35km)

    • Kesto: 2,5 tuntia
    • Hinta: 195€/hlö/kelkka
  • Pro-Safari (50km)

    • Kesto: 3,5 tuntia
    • Hinta: 260€/hlö/kelkka

Järjestämme myös muitakin kelkkasafarimatkoja. Minimiryhmäkoko on kolme moottorikelkkaa. Myös lähtöjä yksittäisille asiakkaille. Kysy ajankohtia Lehmonkärjen myyntipalvelusta! Moottorikelkat ovat vakuutettuja ja omavastuuosuus on 1000 €. Opastuskielet safareille: suomi ja englanti.

Moottorikelkkaa saa ajaa yli 15 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on vähintään T-luokan ajokortti. Mopo- tai mopoautokortti ei oikeuta ajamaan moottorikelkalla. Kuskin ja kyydissä olijan minimipituus 140 cm ja painoraja 120 kg/hlö. Kyydissä olija ei saa olla kuljettajaa painavampi.

Emme vuokraa kelkkoja yksityiskäyttöön.

Moottorikelkkasafarikausi 2024 on päättynyt. Kiitos kaikille asiakkaille kaudesta! Nähdään taas ensi vuonna!

Kysy safaria haluamallesi päivälle tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Lehmonkärjen moottorikelkkasafarit

Tule kelkkailemaan ja koe elämyksiä Päijät-Hämeen järvi- ja harjumaisemissa. Aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä oppaat neuvovat moottorikelkkojen turvallisen käytön. Moottorikelkkasafareista voi valita parhaiten taitojaan vastaavan. Valittavissa on kaikkea aloittelijoiden, lyhyistä ajeluista kokeneille ajajille tarkoitettuihin pitkiin  kelkkasafareihin. Retken järjestäjä tarjoaa kaikki tarvittavat varusteet (kypärät, alushuput, haalarit, termokengät, hanskat) ja opastuksen.

Järjestämme moottorikelkkailua tunnin mittaisesta kelkkakoulusta koko päivän täyden palvelun moottorikelkkasafareihin. Hyvät kelkkareitit, ammattitaitoiset kelkkaoppaat ja maistuvat taukoeväät kruunaavat ryhmäsi nautinnon. Moottorikelkkareitistö on yksi Suomen tunnetuimmista, sillä alueellamme on järjestetty paljon kelkkakilpailuita. Mahtavat harjumaiset maisemat sekä suuret jäiset Päijänteen selät antavat kokeneellekin kelkkailijalle eksotiikkaa, jota ei heti unohda.

Moottorikelkkasafarit toteutetaan turvallisesti ryhmässä retkityyppisinä tai suurille ryhmille koottuina erilaisina ohjelmarasteina. Ennen starttia puemme päällemme lämpimät varusteet, perehdymme käytettäviin moottorikelkkoihin sekä käymme läpi turvaseikat. Koulutuksen ja tarkistuksien jälkeen starttaamme sovittua kohdetta kohti, poikkeamme huilaamaan ja jatkamme huristelua. Kelkkasafarin jälkeen maistuu saunominen avantouinnilla ja lämpöisellä tunnelmallisella illallisella.

Salpausselän pohjoisrinteet ovat olleet alueemme lumisimpia paikkoja ja olemmekin voineet kelkkailla joka talvi säistä riippumatta.

Tervetuloa Lehmonkärjen moottorikelkkasafarille kanssamme!

signature

Ari Yrjölä

Varaustiedustelu

Email address : Alternative email address :

+358 3 766 6330


Lehmonkärjentie 180, 17320 Asikkala

KUVAGALLERIA