Moottorikelkkasafari
Etelä-Suomessa,
Päijät-Hämeessä!

Moottorikelkkasafarit

+358 3 766 6330

 • Perhesafari (20km)

  • Kesto: 1,5 tuntia
  • Hinta: 160€ (1hlö / kelkka) ja 195€ (2hlö / kelkka)
 • Harjusafari (35km)

  • Kesto: 2,5 tuntia
  • Hinta: 195€/hlö/kelkka
 • Pro-Safari (50km)

  • Kesto: 3,5 tuntia
  • Hinta: 260€/hlö/kelkka

Ajamme myös muita etäisyyksiä. Minimiryhmäkoko 3 kelkkaa. Myös lähtöjä yksittäisille asiakkaille. Kysy ajankohtia! Kelkat ovat vakuutettuja. Omavastuuosuus 1000 €. Opastuskielet: suomi ja englanti. Moottorikelkkaa saa ajaa yli 15 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on vähintään T-luokan ajokortti. Mopo- tai mopoautokortti ei oikeuta ajamaan moottorikelkalla. Kuskin ja kyydissä olijan minimipituus 140 cm ja painoraja 120 kg/hlö. Kyydissä olija ei saa olla kuljettajaa painavampi.

SAFARIKAUSI 2023 ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE ASIAKKAILLE!

Kysy safaria haluamallesi päivälle tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Lehmonkärjen moottorikelkkasafarit

Tule kelkkailemaan ja koe elämyksiä Päijät-Hämeen järvi- ja harjumaisemissa. Aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä oppaat neuvovat moottorikelkkojen turvallisen käytön. Moottorikelkkasafareista voi valita parhaiten taitojaan vastaavan. Valittavissa on kaikkea aloittelijoiden, lyhyistä ajeluista kokeneille ajajille tarkoitettuihin pitkiin  kelkkasafareihin. Retken järjestäjä tarjoaa kaikki tarvittavat varusteet (kypärät, alushuput, haalarit, termokengät, hanskat) ja opastuksen.

Järjestämme moottorikelkkailua tunnin mittaisesta kelkkakoulusta koko päivän täyden palvelun moottorikelkkasafareihin. Hyvät kelkkareitit, ammattitaitoiset kelkkaoppaat, sekä eräkokin taidot tauoilla kruunaavat ryhmäsi nautinnon. Moottorikelkkareitistö on yksi Suomen tunnetuimmista, sillä alueellamme on järjestetty paljon kelkkakilpailuita. Mahtavat harjumaiset maisemat sekä suuret jäiset Päijänteen selät antavat kokeneellekin kelkkailijalle eksotiikkaa, jota ei heti unohda.

Moottorikelkkasafarit toteutetaan turvallisesti ryhmässä retkityyppisinä tai suurille ryhmille koottuina erilaisina ohjelmarasteina. Ennen starttia puemme päällemme lämpimät varusteet, perehdymme käytettäviin moottorikelkkoihin sekä käymme läpi turvaseikat. Koulutuksen ja tarkistuksien jälkeen starttaamme sovittua kohdetta kohti, poikkeamme huilaamaan ja jatkamme huristelua. Kelkkasafarin jälkeen maistuu saunominen avantouinnilla ja lämpöisellä tunnelmallisella illallisella.

Salpausselän pohjoisrinteet ovat olleet alueemme lumisimpia paikkoja ja olemmekin voineet kelkkailla joka talvi säistä riippumatta.

Tervetuloa Lehmonkärjen moottorikelkkasafarille kanssamme!

signature

Ari Yrjölä

Varaustiedustelu

Email address : Alternative email address :

+358 3 766 6330

Lehmonkärjentie 260, 17320 Asikkala

KUVAGALLERIA